PARTILLEBUTIKEN

Reningsborg Butik i Partille

ÖPPETTIDER FÖRSÄLJNING

Tisdagar11:00 - 15:00
Torsdagar11:00 - 15:00
Lördagar10:00 - 14:00

 

ÖPPETTIDER INLÄMNING

Mån-Tors08:00 - 16:00
Fredagar08:00 - 14:00
Lördagar10:00 - 14:00

 

KONTAKTA OSS

Tel. 031-47 90 10

 

HITTA TILL OSS

Laxfiskevägen 4a

433 38 Partille

 

BUSSFÖRBINDELSER

Ta buss 501, 502, eller Gul express till
hållplats Kulturrum. Från håll-
platsen går du förbi Partille
gymnasium, tar till vänster in på
Porthällastigen, tar gångbron
över ån, och sedan höger in på
Laxfiskevägen. Ca 8 minuters
promenadväg.

Alternativt kan du ta buss 519 till
hållplats Lexby. Från hållplatsen tar
du gångvägen under järnvägen. Ca 3
minuters promenadväg.

SECOND HAND BUTIK I PARTILLE

Välkommen till en mysig second hand-butik med mycket hjärta i Partille. Hos oss kan du fynda begagnade möbler, kläder, porslin, och mycket mer till låga priser. Vi finns i Lexby, i huset brevid klätterlabbet och elgiganten, ungefär en kvarts promenad från Partille centrum. Passa gärna på att ta en fika i vårt fina bokcafé under tiden du handlar. Vi erbjuder också hemkörning mot en avgift om du inte själv kan frakta hem det du köpt.

HANDLA HOS OSS - GÖR EN INSATS

Handlar du hos oss så gör du en insats för att hjälpa utsatta barn och ungdomar, då allt överskott från vår försäljning går till sociala projekt och hjälpverksamheter, både i göteborgsområdet och utomlands. Du bidrar också till ett mer hållbart samhälle genom att återanvända saker istället för att köpa nytt. Att köpa begagnat spar stora mängder vatten, energi, och bekämpningsmedel som annars skulle krävas för en nyproduktion.

VI TAR EMOT DINA GAMLA SAKER

Tycker du att det är tråkigt att behöva göra dig av med grejer som skulle kunna användas? Skänk dem till oss istället! Vi gör vårt bästa för att se till att någon annan får nytta av dem. I första hand säljer vi det själva, men går inte det så har vi ett nära samarbete med tre partner-organisationer som driver second hand-butiker i Östeuropa dit vi regelbundet skickar grejer. Vi har även möjlighet att hämta möbler i göteborgsområdet. Vill du ha hjälp med detta så ring oss eller fyll i vårt kontaktformulär för hämtning av möbler så hör vi av oss.