ANGEREDSBUTIKEN

Butiksentre Reningsborg Angered

ÖPPETTIDER FÖRSÄLJNING

Onsdagar11:00 - 16:00
Lördagar10:00 - 14:00

 

ÖPPETTIDER INLÄMNING

Mån-Tors08:00 - 16:30
Fredagar08:00 - 15:00
Lördagar10:00 - 14:00

 

KONTAKTA OSS

Tel. 031-330 26 30

 

HITTA TILL OSS

Angeredsvinkeln 9

424 67 Angered

 

BUSSFÖRBINDELSER

Ta buss 40 eller 77 från Angered
Centrum till hållplats Angereds-
vinkeln.

SECOND HAND BUTIK I ANGERED

Välkommen till vår största second hand-butik, belägen i en stor lagerhall ca 10 minuters promenad från Angered Centrum. Hos oss kan du fynda begagnade möbler, kläder, porslin, och mycket mer till låga priser. Vi erbjuder hemkörning mot en avgift om du inte själv kan frakta hem det du köpt.

HANDLA HOS OSS - GÖR EN INSATS

Handlar du hos oss så gör du en insats för att hjälpa utsatta barn och ungdomar, då allt överskott från vår försäljning går till sociala projekt och hjälpverksamheter, både i göteborgsområdet och utomlands. Du bidrar också till ett mer hållbart samhälle genom att återanvända saker istället för att köpa nytt. Att köpa begagnat spar stora mängder vatten, energi, och bekämpningsmedel som annars skulle krävas för en nyproduktion.

VI TAR EMOT DINA GAMLA SAKER

Tycker du att det är tråkigt att behöva göra dig av med grejer som skulle kunna användas? Skänk dem till oss istället! Vi gör vårt bästa för att se till att någon annan får nytta av dem. I första hand säljer vi det själva, men går inte det så har vi ett nära samarbete med tre partner-organisationer som driver second hand-butiker i Östeuropa dit vi regelbundet skickar grejer. Vi har även möjlighet att hämta möbler i göteborgsområdet. Vill du ha hjälp med detta så ring oss eller fyll i vårt kontaktformulär för hämtning av möbler så hör vi av oss.