1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5
 

MUSIKCAFÈ

Vårt musikcafé vill vara en mötesplats och träffpunkt där alla känner sig välkomna. Under året erbjuder vi flera cafétillfällen med musik, föreläsningar, hembakat fika och gemenskap. 

Välkommen!

För frågor kontakta henrik.orrbeck@reningsborg.se 

 

 

 

 

ÖVRIGA ARRANGEMANG

Vi välkomnar många olika typer av arrangemang och tillfällen att mötas. Har du en idé för ett arrangemang? Hör av dig till: boka@reningsborg.se

 

 

 

CAFÉ AU THÉ
Reningsborgs vardagsrum mitt i stan

I vår hemtrevliga atmosfär serverar vi dagens soppa, matpajer, smörgåsar och sallader. Vi har även riktigt gott kaffe och ett brett utbud av bakverk som vi bakar själva. I anslutning till caféet finns också en konferenslokal att hyra.

 

Öppettider mån-fre kl. 9.00-16.00

Ni hittar oss på Södra Allégatan 1b, vid Järntorget.

Café au Thé är ett socialt företag inom Reningsborg, som erbjuder arbetsträning och praktik som syftar till att hjälpa personer vidare ut i arbetsliv eller utbildning. Varje person som är på caféet gör skillnad och bidrar till verksamheten - vi jobbar tillsammans och lär av varandra.
Vi serverar kaffe med omtanke, dagens tidning finns alltid att läsa och det finns gratis wi-fi. Välkommen att sitta ner en stund eller ta med! 

Beställningar för avhämtning

Vi tar emot beställningar för avhämtning av smörgåsar, sallader och bakverk till ditt företag.
Kontakta oss på tel. 076-610 36 62 eller skicka en förfrågan via epost

I anslutning till caféets lokaler finns en konferenslokal att hyra via Göteborgs Föreningscenter (GFC). Om du har frågor eller vill boka lokalen ring 0725-31 70 01 eller mejla motesplatsen@gfc.se. Fikat beställer du via Café au Thé! Du kan läsa mer om Mötesplatsen på deras hemsida 

Följ oss gärna på Instagram: @cafeauthereningsborg och Facebook

Hjärtligt välkomna till oss på Södra Allegatan 1b!