HUNDDAGIS

Välkommen till Reningsborg Reko Hunddagis! Vi är ett hunddagis som värnar om både hundens och människans välfärd, ett dagis med dubbelsyfte. Det betyder att när du har din hund hos oss stöttar du samtidigt en verksamhet som hjälper människor till framtidstro och hopp.  Hos oss blir din hund tränad med belöningsbaserade metoder och vi skapar en lugn och trygg miljö för varje enskild individ. Här jobbar en arbetsledare, en hundskötare och en legitimerad arbetsterapeut.

 

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

 

Priser 
  
Heltid3 750 kr/månad
Deltid (3 dagar/vecka)2 850 kr/månad

Hundar vi söker:

  • Minst 8 månader gammal
  • Vaccinerad (DHPPI kombivaccin mot valpsjuka, hepatit, parvo, kennelhosta)
  • Försäkrad
  • Rumsren
  • Ensamtränad
  • Vi tar emot både kastrerade eller okastrerade hundar.
  • Hundar som generellt är trygga med människor och andra hundar.


Våra lokaler ligger intill Reningsborgs secondhand butik i Västra Frölunda (avfart näset). I vår närmiljö har vi tillgång till fantastiska promenadstråk i naturen med varierande leder och vägar. Till dagiset hör också två rastgårdar, speciellt anpassade för dagisets behov. En av inhägnaderna är anpassad för lek, bus och spring, utan några hinder i vägen. Den andra är mer kuperad och innehåller en stor sandlåda, här sker olika typer av mental och fysisk aktivering, till exempel berikning, sökövningar, parkour och inkallning.

Så här ser en dag på vårt hunddagis ut:

7:00 - 10:00Dagiset öppnar. Hundarna tas emot av personalen och placeras i sina rum.
10:00 - 12:00Förmiddagspromenad. Vi har också möjlighet att vistas i dagisets två rastgårdar för olika typer av aktiviteter.
12:00 - 14:00Tid för vila och mys med personalen.
14:00 - 14:45Eftermiddagspromenad.
15:00Dagiset öppnar för hämtning
14:45 - 18:00Individanpassade aktiviteter för hundarna.
18:00 (fre. 17:30)Dagiset stänger för dagen.

Dagiset har 15 rum i varierande storlek, där varje rum har stora fönster med rejält ljusinsläpp och högt i tak. Rummen är inredda för att skapa en hemtrevlig miljö där hundarna kan känna sig som hemma. Det finns bäddar, soffor, fåtöljer, täcken, filtar och mycket annat som bidrar till att skapa en så mysig miljö som möjligt för din hund. Det finns också en eller flera kojor i varje rum för hundar som vill ha möjlighet att gå undan och vila ifred.

 

 

INTRESSEANMÄLAN

Fyll i formuläret och skicka in så hör vi av oss.

Dina kontaktuppgifter

Namn
E-post
Telefon

Hundens uppgifter

Namn
Ålder
Ras
Kön
Kastrerad
Dagisvana sen tidigare
Ensamtränad
Omfattning
Övriga uppgifter