KONFERENSER & MÖTEN

I den gamla industrilokalen från 1952 där Reningsborgs verksamhet startade för över 25 år sedan, finns nu Traversen, en nyrenoverad lokal för konferenser och möten.
För mer information, klicka på länkarna: Prislistamöbleringsalternativ och Mat och dryckTraversen har plats för upp till 80 personer i biosittning. Lokalen kan användas för möten, konserter, teateruppsättningar, utställningar och mycket mer. Förutom vår stora lokal finns även mindre rum i anslutning.

Vårt café i direkt anslutning till secondhandbutiken kan också hyras.

Frågor om konferens, arrangemang eller catering, maila till: boka@reningsborg.se

▲ TILL TOPPEN

 

HYRA LOKAL/CATERING

Traversen kan hyras som lokal och har plats för upp till 80 personer i biosittning. Lokalen kan användas för möten, konserter, teateruppsättningar, utställningar och mycket mer. Förutom vår stora lokal finns även mindre rum i anslutning.

Vårt café i direkt anslutning till secondhandbutiken kan också hyras. Lokalen som har plats för upp till 100 personer kan användas fristående från secondhandbutiken och går att hyra för fester och samlingar.

Vi erbjuder även catering av bakverk, kakor och smörgåsar.

För mer information, klicka på länkarna: Prislistamöbleringsalternativ och Mat och dryck

För frågor om uthyrning eller catering, maila till: boka@reningsborg.se


 

 

MUSIKCAFÈ

Vårt musikcafé vill vara en mötesplats och träffpunkt där alla känner sig välkomna. Under året erbjuder vi flera cafétillfällen med musik, föreläsningar, hembakat fika och gemenskap. Programmet håller på runt en timme och sker oftast i anslutning till vår onsdagsförsäljning.

Välkommen!

För frågor kontakta henrik.orrbeck@reningsborg.se

Vi återkommer inom kort med programmet för våren 2019!


 

 

ÖVRIGA ARRANGEMANG

Vi välkomnar många olika typer av arrangemang och tillfällen att mötas. Har du en idé för ett arrangemang? Hör av dig till: boka@reningsborg.se